Organisatie

Rayan Zorg is een kleinschalige thuiszorgorganisatie. Wij leveren zorg aan huis in de Gooi en Vechtstreek en Almere.

U kunt bij Rayan Zorg terecht voor persoonlijke verzorging, verpleegkundige zorg, huishoudelijke hulp, individuele begeleiding en 24 uur terminale zorg. Uw zorgvraag wordt samen met onze HBO- verpleegkundige nauwkeurig in kaart gebracht en geïndiceerd.

Bij Rayan Zorg staat de cliënt centraal. Er wordt rekening gehouden met uw persoonlijke wensen omtrent uw zorgverlening. Met behulp van onze professionele hulpverleners biedt Rayan Zorg u de mogelijkheid om zolang mogelijk thuis te blijven wonen.

 

Vanaf 2015 wordt  persoonlijke verzorging en verpleegkundige zorg vanuit de ZVW (Zorg Verzekeringswet) vergoedt. U hoeft dus voor persoonlijke verzorging of verpleegkundige zorg  geen eigen bijdrage te betalen. Dit wordt vanuit uw basisverzekering vergoedt.
Heeft u een WMO indicatie voor huishoudelijke hulp en/of begeleiding en bent u op zoek naar een thuiszorgorganisatie die huishoudelijke hulp en/of begeleiding kan bieden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De zorg vanuit de WMO wordt niet volledig vergoedt. Door de gemeente wordt een eigen bijdrage bij u in rekening gebracht.

U kunt overigens ook zonder indicatiestelling bij Rayan Zorg terecht voor alle vormen van thuiszorg. Wij zijn u graag van dienst. U hebt dan de regie helemaal zelf in handen, u hoeft niet het aanvraagtraject van indicaties en verantwoording in, en betaalt zelf voor de diensten van Rayan Zorg. Ook met een PGB kunt in overleg zorg bij ons inkopen.

 

Kwaliteit van zorg staat bij ons hoog in het vaandel en om flexibel op uw wensen in te kunnen spelen gaat Rayan Zorg haar activiteiten verder uitbreiden, gebaseerd op de competenties die binnen de organisatie zijn opgebouwd: klantgerichtheid, kwaliteit en kleinschaligheid.

 

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons nemen.

 

Klachten

Bekijk hier het klachtenreglement van Rayan Zorg.

Privacy

Bekijk hier het privacyreglement van Rayan Zorg.

Neem contact met ons op